ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΠΟΓΙΑΤΙΟΥ

Ο ιστορικός σύλλογος του Δήμου Διονύσου, Ολυμπιακός Μπογιατίου ή Αγίου Στεφάνου πλέον, που ιδρύθηκε το 1950, πρωτοπορεί, πέρα από τους αγωνιστικούς χώρους και σε κοινωνική προσφορά. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, αλλά και την πρωτοφανή απόφαση της διοίκησης Καλαφατέλη να μη δώσει φέτος τις τακτικές επιχορηγήσεις στους συλλόγους μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το ΔΣ των «ερυθρολεύκων» βρήκε τον τρόπο να προσφέρει στιγμές αγάπης και ελπίδας σε άπορες οικογένειες.

Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου κατήγγειλε πρώτος και με έντονο τρόπο το άνευ λογικής «εμπάργκο» στις επιχορηγήσεις και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα μείνει εκεί. Έπεται συνέχεια…

Ολυμπ Αγιου Στεφανου

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ, το ΔΣ της ομάδας μας καθώς και ο χορηγός μας “ΑΝΔΡΙΑΣ Ζαχαροπλαστεία” θέλοντας να δώσουν λίγες στιγμές χαράς σε κάποιες οικογένειες συμπολιτών μας, που αυτές τις στιγμές μας χρειάζονται δίπλα τους, προσφέρουν εορταστικά καλάθια που περιέχουν κρασιά, γλυκά και μια δωροεπιταγή για τις αγορές του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού από τα καταστήματα Σκλαβενίτης.

Αναγνωρίζοντας την διαχρονική στήριξη της τοπικής αγοράς προς τον σύλλογο μας όλα αυτά χρόνια, καλούμε τα μέλη μας, τους φιλάθλους μας και τους αθλητές μας, την δύσκολη αυτή περίοδο να ανταποδώσουμε τη στήριξη αυτή κάνοντας τις αγορές μας από τα τοπικά καταστήματα της πόλης μας.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ομάδας εύχονται σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία και μία καλή και δημιουργική χρονιά!!!

Καλές Γιορτές!

-Σχετικά άρθρα:

«Ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ»

ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ