ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

«ΤΟ ΕΞΑΓΡΑΜΜΟ, ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΑ;»

Ολόκληρο …νταβαντούρι στήθηκε το πρωί στην Οικονομική Επιτροπή με τα καμώματα της εταιρείας «Εξάγραμμο», που θυμίζουμε έχασε το διαγωνισμό για το στολισμό του Δήμου για μόλις ένα …πεντακοσάρικο. Η αποκάλυψη ότι φορτηγάκι με τα διακριτικά της προαναφερόμενης εταιρείας ανεβοκατέβαζε πριν δύο ημέρες φώτα στη Λεωφόρο Σταμάτας προκάλεσε αμηχανία.

«Και πληρώσαμε 74.000 ευρώ για το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και φθάσαμε στις 20 Δεκεμβρίου χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο στολισμός. Πως όμως είναι δυνατόν το ΕΞΑΓΡΑΜΜΟ, που υποτίθεται έχασε το διαγωνισμό να δουλεύει και να τοποθετεί στολίδια σε κεντρικούς δρόμους;» ρώτησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης («Ανοιχτοί Ορίζοντες») Διονύσης Ζαμάνης, για να συμπληρώσει:

«Είναι εθισμένη στη φιλανθρωπία η εταιρεία αυτή; Γι’ αυτό συνεχίζει, παρόλο που έχασε το σχετικό διαγωνισμό; Τελικά, σας περνάει από το μυαλό ότι ήταν στημένος ο διαγωνισμός, ή ακόμη δεν ξέρετε; Για πόσο καιρό θα μας λέτε ψέματα στα επίσημα όργανα του Δήμου;»

Ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης, ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, δήλωσε άγνοια:

«Εγώ δεν ξέρω. Αυτά είναι δικά σας. Φαντασιώσεις. Μπορεί να ήταν κάποιος ιδιώτης αυτός που δούλευε στις κολώνες βάζοντας τα στολίδια».

Ο Ζαμάνης επανήλθε:

«Τα δικά μας (του Δήμου Διονύσου) στολίδια τοποθετούσε, ή τα δικά του, στη Λεωφόρο Σταμάτας;».

Απάντηση δεν πήρε…

-Σχετικά άρθρα:

*«ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΑΣΥΜΦΟΡΟ»

*Ο …ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 74.000 €

*ΠΟΣΟ ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ;

Categories: ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ